"Smedegaard grundades med visionen att hjälpa organisationer att skydda sig mot det allt större antalet IT-säkerhetshot. Idag består Smedegaard av ett team av högpresterande och erfarna IT-proffs, och omfattar Nordeuropa och Indien. Du kan för närvarande hitta våra lokala kontor i Danmark, Sverige och Östra Indien."
• logotyp
• webbplats
Identiteten reflekterar företagets specialiserade fokus och dess rötter inom teknik och säkerhet.

Varumärkets uttryck följer en ren, minimalistisk design. Webbplatsen är organiserad i en enkel, precis och responsiv layout. Det ska vara lätt att navigera och snabbt ta reda på information. Inget onödigt.

Logotypen har ritats för att trivas och se bra ut i olika storlekar, från mobiltelefoner, visitkort, webbplatser till kläder och stora skyltar.

Varumärket har byggts för att hålla sig i tiden och kommer kunna växa samt utvecklas med företagets växt. När det kommer eventuella nya sociala plattformar och medier att uttrycka sig på kommer varumärket att vara redo för dem. Systemet med grafiska element och mönster, tillsammans med fotografi och illustration, är anpassningsbart, lyhört och öppet. Identiteten erbjuder stor flexibilitet för att skapa applikationer och uttryck för varumärket.
#e6e4e9
#4040c9
#222286
Den lila färgen är ofta förknippad med lyx och ambition. Den representerar visdom, självständighet och en skvätt av magiska krafter. Eftersom den lila färgen skapas genom att kombinera en stark varm med en stark kall färg, har den både varma och kalla egenskaper. Detta kan vara en av anledningarna till att det är en lugnande färg. Det är precis vad vi vill att Smedegaards kunder ska känna, lugna, avslappnade och säkra.
128px
64px
32px
16px
8px
Med sin enkla och stilrena design är logotypen omedelbart igenkännbar ner till så lite som 16 pixlar. Den fungerar i vilken färg och bakgrund som helst.
Kontakt
Har du någon fråga eller är du bara nyfiken? Jag pratar gärna med dig!
Tack!
Ditt meddelande är nu mottaget, jag svarar så snart jag kan.
Stäng
Ojdå! Det verkar som om något blev knasigt nu, vänligen försök igen.
Ta kontakt
Email:
emil@etus.se
Telefon:
0736 831 836
emil@etus.se
0736831836
SV
EN