MyVotePal handlar om att skapa en vänlig miljö, en rolig givande aktivitet utan att behöva ta risker. De arbetar med sponsorer för att tillåta användare att rösta på olika evenemang och vinna priser. De vill ge en rolig upplevelse för hela familjen.
• logotyp
• app
• webbplats
Genom vår forskning lärde vi oss att användaren är med stor sannolikhet i ett hushåll med andra personer som är intresserade av liknande evenemang. Därför en familjevänlig aktivitet. Ett tillägg till det som redan tittas på TV:n.

Etus arbetade mycket nära med företaget för att utveckla en varumärkesstrategi, ton och visuell identitet som presenterar MyVotePal som både en rolig belönande verksamhet och ett innovativt sätt att umgås med vänner och familj. Vi skapade ett varumärke som uppnår en balans mellan funktionalitet och design, sätter användarna i centrum av tekniken.

En drivkraft för vårt tillvägagångssätt var att slå ut de negativa konnotationerna som finns med vadslagningsplattformar. Vi ville att upplevelsen skulle vara rolig och eliminera risker. För att utmana detta kombinerar MyVotePal-varumärket en fet typografisk stil och mönster med en mjuk, men kraftfull färgpalett och intuitiv UI-design. Dessutom använder varumärket alltid en trygg röst när de pratar med allmänheten.
För att följa med logotypen utvecklades en visuell verktygssats av olika logotypversioner, ikoner och mönster som alla rör sig och svarar på förändrade upplösningar. Logotypen fungerar bra i olika färger och ner till 16px.
128px
64px
32px
16px
8px
MyVotePals ordmärke dras från geometrin i varumärkets rubrik typsnitt, Pangram.
Kontakt
Har du någon fråga eller är du bara nyfiken? Jag pratar gärna med dig!
Tack!
Ditt meddelande är nu mottaget, jag svarar så snart jag kan.
Stäng
Ojdå! Det verkar som om något blev knasigt nu, vänligen försök igen.
Ta kontakt
Email:
emil@etus.se
Telefon:
0736 831 836
emil@etus.se
0736831836
SV
EN