Fredshammar är en gammal kulturby som byggdes i början av 1600-talet och användes främst för de arbetare som var involverade i järnbruk.
• logotyp
• webbplats
• bokningsmotor
När jag besökte Fredshammar märkte jag att varje hus, dörr, bult, alla reflekterade en period från Fredshammars berömda historia. För att ge mening och uppskattning till det hantverk som är inblandat i att skapa en av dessa exklusiva och historiska platser, grävde jag ner mig i Fredshammars arkiv för att identifiera vad som skulle kunna användas för att få fram den sanna känslan av platsen.
Allmänt
Sök förekomster
+37,5%
Intäkter
+183%
Fastighetsbetyg
+18,4%
Booking.com
Fastighetsbesök
+41,6%
Fastighets popularitet
+26,3%
Webbplats
Besökare
+92,8%
Varaktighet
+726%
Avvisningsfrekvens
-22,7%
Google
Google Maps handlingar
+80%
Googles sökförteckningar
+127%
Lyckligtvis hade verksamheten använt sig av ett par Google-tjänster som gjorde det möjligt för mig att hitta en bra mängd data om hur verksamheten fungerat och utvecklats sedan de startade. Tack vare detta kan vi nu se hur bra även en enkel re-brand fungerar.
Med bra UI/UX-design kunde vi ge en snabb och smidig upplevelse för kunderna. Låta dem lära sig om platsen, se alla saker att göra och platser att besöka samt se de olika rum och hus som finns, för att sen också boka in sin vistelse, allt på mindre än 10 klick.
#e9e9e4
#a87956
#5b4433
Brun, färgen som representerar jorden, hemmet, värme och ärlighet. Den uppfattas som en naturlig och välkomnande färg samtidigt som den ger en stark solid känsla. Den ger varumärket en solid grund att stå på.
128px
64px
32px
16px
Baserat på de eleganta typsnitten från 1700-talet kunde vi skapa en vacker och enkel logotyp som genast kan identifieras ända ner till 16 pixlar. Logotypen fungerar i vilken färg som helst.
Kontakt
Har du någon fråga eller är du bara nyfiken? Jag pratar gärna med dig!
Tack!
Ditt meddelande är nu mottaget, jag svarar så snart jag kan.
Stäng
Ojdå! Det verkar som om något blev knasigt nu, vänligen försök igen.
Ta kontakt
Email:
emil@etus.se
Telefon:
0736 831 836
emil@etus.se
0736831836
SV
EN